SNACKFACTORY

Recentebeoordeling


3 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackfactory. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 18:45 Kapsalon was perfect maar me ijs was geen ijs kon het opdrinken heel jammer weg 4 euro daar voor
20 mei 2024 om 17:37 -the order came a lot later than expected -it got messed up with another one -when i finally got my order, the soda from the menu was missing. never ordering from this store and takeaway itself. i had at least a problem in my last 3 orders at least.
12 mei 2024 om 21:34 Het eten was koud. Super lang moeten wachten tot de bestelling er was. Half 8 aangegeven kwam pas tegen half 9. Na 2x bellen zeiden ze dat hij eraan kwam maar het duurde lang daarvoor.
7 mei 2024 om 15:24 Het was heerlijk, snelle levering en de friet was nog warm. Heb er van genoten
28 apr 2024 om 19:36 Bezorgen duurde lang, waardoor de kwaliteit van het eten echt niet oke was! Taaie kaas en slappe vieze friet! Jammer
28 apr 2024 om 18:55 Duurde wel erg lang
28 apr 2024 om 8:41 Vriendelijke bezorger en lekker warm eten
19 apr 2024 om 19:45 Bezorger was niet op de juiste locatie
11 apr 2024 om 19:56 Bezorgduur:120 min. De 90 min zijn niet toereikend. Het eten was koud en smerig. De omschrijving was veelbelovend, maar helaas. Na een uur belde ik. Toen werd er gezegd dat het er over 10 min zou zijn, maar helaas dat was niet. Eens maar nooit meer.
9 apr 2024 om 19:22 super lekker
6 apr 2024 om 21:14 Lekkere friet en frikandel. Er zat alleen geen curry op de frikandel speciaal.